Over ons

Mijn naam is Chantal Lemmens, het gezicht achter Advocatenkantoor Lemmens


In 2008 startte ik mijn eigen kantoor, omdat ik me graag wilde specialiseren. Ik ben iemand die van aanpakken houdt en met mijn eigen advocatenkantoor kan ik die kwaliteit goed inzetten voor anderen. Als advocaat specialiseer ik me op gebied van familierecht en erfrecht. De financiële kant van deze twee gebieden interesseert me enorm, maar ook zeker de sociale kant ervan is wat mij erg aanspreekt. Het is ook iets wat ik uit wil stralen met mijn advocatenkantoor: we zijn er voor iedereen. Ik wil je laten zien dat recht niet kil of ingewikkeld hoeft te zijn, maar dat het ook heel toegankelijk en nuttig kan zijn. Welkom bij Advocatenkantoor Lemmens, het kantoor waar jij centraal staat.

Recht toegankelijk maken voor iedereen

We willen juridische zaken toegankelijk maken voor de iedereen. Wij weten als de beste dat veel mensen denken dat het vooral taaie stof is, maar als het relevant is voor onze eigen zaken, dan is het eigenlijk ook heel interessant. Wij willen je laten zien waarom dat is, door de juridische zaken op een simpele en duidelijke manier aan je uit te leggen. Dat doen we onder andere op onze website en social mediakanalen. Zelf schrijf ik regelmatig columns over juridische onderwerpen die heel relevant zijn voor jou als persoon, zoals echtscheidingen en de financiële afwikkeling die daarbij komt kijken of wat er gebeurt met een erfenis wanneer iemand geen testament heeft.

Hoe wij te werk gaan

Bij Advocatenkantoor Lemmens houden we van aanpakken. Het is iets wat bij mij door mijn lijf stroomt: ik ben fanatiek. Wanneer ik iets aanneem, dan ga ik er voor de volle honderd procent voor. Maar, ik ben ook sportief. Een andere eigenschap die ik als advocaat erg belangrijk vind. We willen er namelijk met zijn allen zo goed mogelijk uitkomen. Ik ga voor jou op zoek naar de best mogelijke oplossing – zowel juridisch als mentaal-emotioneel. Die twee gebieden willen we namelijk graag in balans houden. De oplossing moet dus naar tevredenheid zijn, maar ook leuk blijven voor je eigen gesteldheid. Dat vinden we erg belangrijk.

Ook ‘menselijkheid’ is een van onze waardes. Wat we daarmee bedoelen is eigenlijk heel simpel: wat wij doen als advocaten is mensenwerk. Het maakt niet uit wie we tegenover ons hebben, we zijn allemaal mensen met een probleem dat we graag opgelost willen hebben. Ik kijk naar jou als persoon en de situatie vanuit een oordeelvrij perspectief. In de communicatie vind ik het belangrijk dat we respectvol, open en duidelijk blijven. Zodat iedereen weet waar die aan toe is en we aan het eind van de dag allemaal met een fijn gevoel weer naar huis kunnen gaan.

Als experts op gebied van familie- en erfrecht ondersteunen we bij juridische zaken. Als mensen blijven we professioneel betrokken bij de zaak.

Wat ik nog meer met me meebreng in mijn werk als advocate, is dat ik eerlijk en realistisch ben. Ik geloof niet zo in het advocatenwereldje wat we op televisie vaak te zien krijgen. Bij mij mag je altijd binnenlopen, staat de koffie altijd klaar en ben je welkom voor een openhartig gesprek. Dat laat maar weer zien dat we graag betrokken zijn bij jouw zaak. We weten wat er speelt en daardoor kunnen we met je meedenken en proactief handelen. Iets wat ons kleine kantoor heel krachtig en authentiek maakt.

Als team kunnen we jou het beste ondersteunen

Ik praat over ‘ons’, omdat ik samenwerk met een klein team van sparringspartners. Klein, zodat ik betrokken kan blijven bij de cases die ik aanneem. Team, omdat ik en mijn partners je zo goed mogelijk willen helpen vanuit verschillende invalshoeken en expertises. Zelf ben ik advocaat op gebied van erf- en familierecht.

Een zaak is geslaagd wanneer het gelukt is ergens samen uit te komen, wetende dat we alles hebben gedaan om er het beste uit te halen.

Weet dat iedereen welkom is bij Advocatenkantoor Lemmens in Deurne: jij staat bij ons centraal. De koffie staat hier voor je klaar, dus voel je vrij om eens te komen praten.

Een familierecht advocaat met oog voor jou
Opleiding

Rechten - Universiteit van Maastricht

Advocaat

Sinds 2002

Een vraag stellen?

Bel mij op 0493 - 35 22 10 of stuur mij een e-mail

Deel op sociale media

Neem contact met ons op!

Bij Advocatenkantoor Lemmens sta jij altijd centraal. Dat betekent dat we samen met jou gaan kijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen in jouw vraagstuk. Ben je benieuwd hoe we dat kunnen doen? Of heb je nog vragen over jouw situatie of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keer langs op ons kantoor: