Wat we doen

Je kunt bij Advocatenkantoor Lemmens terecht met al je vragen over erfrecht, familierecht en estateplanning. We ondersteunen je graag binnen onze drie expertises.


Advocatenkantoor Lemmens estateplanning

Estateplanning

De financiële planning van hoe je vermogen het beste doorgeeft of behoudt. Ook wel nalatenschapsplanning of divorce estate planning genoemd. Het is feitelijk een combinatie van huwelijksvermogensrecht, erfrecht en fiscaalrecht. Drie rechtsgebieden bepalen samen hoe jouw nalatenschap of echtscheiding er uiteindelijk financieel uitziet. De vele invloeden maken het vaak complex, maar als experts op dit gebied helpen we je graag bij het maken en uitvoeren van deze planning.


Advocatenkantoor Lemmens echtscheidingen

Echtscheidingen

Wanneer dit de situatie is moet er rekening gehouden worden met het vermogen dat je hebt en hoe dit verdeeld wordt. Als professionals op het gebied van echtscheidingen kunnen we je helpen bij het zoeken naar de best mogelijke oplossing – zowel juridisch als mentaal-emotioneel. Die twee gebieden willen we namelijk graag in balans houden. Dat vinden wij belangrijk.


Advocatenkantoor Lemmens erfenissen

Erfenissen

Wanneer een naaste komt te overlijden en jij bent erfgenaam, dan kan er veel op je afkomen. Het is niet alleen emotioneel zwaar, maar het afwikkelen van de nalatenschap kan ook moeilijk zijn. Als kenners van het erfenisrecht ondersteunen wij jou als erfgenaam bij de afwikkeling hiervan. Ook helpen we graag bij het afwikkelen van de nalatenschap, door jou als executeur bij te staan, de vereffening te begeleiden of om zelfs de nalatenschap als vereffenaar voor verdeling gereed te maken. 


Deel op sociale media

Neem contact met ons op!

Bij Advocatenkantoor Lemmens sta jij altijd centraal. Dat betekent dat we samen met jou gaan kijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen in jouw vraagstuk. Ben je benieuwd hoe we dat kunnen doen? Of heb je nog vragen over jouw situatie of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keer langs op ons kantoor: